VITAMIN ANTIOKSIDAN

Antioksidan pilihan Yuse !!
Kalau nak sihat tak payah baca tau!!! 😝

Siapa tahu apa itu antioksidan?? Bacalah sebab Yuse share tentang dia, Yuse dan antioksidan.\

 Antioksidan ni kelompok vitamin, mineral, enzim yang mana tugasnya melindungi tubuh daripada radikal bebas. Waktu tubuh menjadi proses normal, oksigen digunakan untuk menyediakan bahan bakar sel dan beberapa molekul oksigen akan hilang salah satu elektron. Waktu proses tu terjadi, molekul oksigen yang sebelum ni berkeadaan stabil akan berubah menjadi radikal bebas yang berbahaya. Tetapi molekul ni nak stabilkan semula diri mereka, ia akan mencuri molekul lain yang stabil. Sehinggakan boleh merosakkannya dan akan cipta lebih banyak lagi radikal bebas.
PAHAM TAK? Hehhee.. Perlu ke dia, Yuse dan korang semua ambil dan amalkan vitamin Antioksidan ni?

Of course lah perlu sebab sesetengah daripada kita memerlukan lebih antioksidan daripada apa yang kita perolehi dari diet pemakanan kita.
Lagi lagi perokok. Perokok ni amat memerlukan Vitamin C. Kalau perokok ni hisap sebatang rokok sehari, mereka akan kehilangan kira kira 50-100mg Vitamin C. Itu kalau sebatang, kalau satu kotak rokok?? Tetapi ada ke perokok yang PEDULI DAN AMBIL PEDULI?? Yang hidu asap rokok pun akan terima kesan yang sama jugak tau !! Syukur, suami Yuse dah tak merokok sejak amal dengan konsisten Vitamin C. Sejak amal Carotomax pula bibir suami dan lingkaran gelap bawah mata dah tak gelap macam dulu.
.............
Ini vitamin antioksidan yang ada di rumah Yuse. Dikenali sebagai Vitamin ACE.
  • botol kecil comel tu Carotomax yang ada Vitamin A.
  • botol yang ade gambar kapsul warna purple tu Vita E Complex yang ada Vitamin E
  • botol yang pil warna putih tu Sr Vita C Plus yang ada Vitamin C.


Anda perlu Vitamin ACE? 



CARA PEMBELIAN 


Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang PRODUK PILIHAN yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:Sepang, KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts