VITAMIN KULIT TOP 5 !!!

TOP 5 !!!

GIVE ME 5 !!!

Rata rata pelanggan yang share masalah dengan Yuse adalah masalah kulit. Ada yang siap snap gambar then tunjuk pada Yuse dan minta Yuse cadangkan vitamin yang mana sesuai dengan masalah kulitnya. Ada yang punyai masalah kulit kering, kulit berjeragat, kulit berminyak, kulit berjerawat, kulit berparut, masalah jerawat batu dan pasir dan ada juga yang nak lembutkan kulitnya yang kasar.
Antara yang Yuse cadangkan ialah :
VIVIX
B COMPLEX
SR VITA C PLUS
VITA E COMPLEX
GARLIC
GLA COMPLEX
Kebiasaannya, Yuse akan bantu pelanggan Yuse rawat dn baiki dulu masalah jerawat dan kulit yang luka berminyak, kemudian baru lah Yuse cadangkan untuk masalah parut yang degil. Yelah, nak pulihkan luka yang dalam, adakalanya perlukan masa dan tidak terlalu drastik untuk pulih sebab suplemen ini semuanya SEMULAJADI dan TIADA BAHAN KIMIA yang membantu nak mempercepatkan.
Yang membantu anda ialah KONSISTEN PENGAMBILAN, KONSISTEN AIR KOSONG, JAGA PEMAKANAN DAN KAWAL EMOSI.
Yuse juga membantu diri sendiri untuk masalah kulit dengan set kulit cantik!! Yuse amalkan pengambilan GARLIC, VITA C, VITA E DAN B COMPLEX.
Jika anda juga alami masalah kulit tidak kira lelaki ataupun perempuan. Boleh usulkan masalah itu pada Yuse.
Kalau baik hati, dapat harga lagi berbaloi kan!!
CARA PEMBELIAN 


Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang PRODUK PILIHAN yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:Sepang, KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts