Vitamin untuk yang tersayang !!!

Kita mulakan dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim..

Yuse nak share vitamin untuk orang yang Yuse sayang..
Yuse sayang semua ahli keluarga Yuse, tapi ini salah seorangnya lah..
Sedih sikit lah sebab dia tak suka bergambar ada muka..kalau tolong pegang dan gambar tak muka dia nak lah..hahaha..



Tuan pada gambar ni tak nak ada gambar muka..hikhikhik..
Disebalik tangan dan botol Carotomax ni ada mukanya. 😂 Siapa lagi, suami Yuselah..
 .
Tanya dia antara banyak suplemen yang dimakan, suka yang mana?
Jawapannya Carotomax !!
Tanya balik, " aik! kenapa pulak?"
.
Sebab 2 minggu ambil, dia rasa rabun jauh die dah semakin berkurang dan makin nampak bila tengok objek jauh. Setiap hari setiap malam dia akan pergi sendiri ke raga yang Yuse letak suplemen tu ambil dan makan Carotomax tu. Tak payah nak disuruh dah..

Paling ketara Yuse nampak sekarang, mata dia dah tak kuning macam mula mula kahwin dulu dan bibirnya pun dah tak hitam macam dulu. Syukur sangat, sebab dia pun slow slow stop merokok sampailah tak merokok lagi sekarang. Selain tu dia juga ambil Sr Vita C Plus.
.
Ok..Woww!! Sayang biar betul ! Betul,  katanya bila dia cuba tutup sebelah mata dan lihat tulisan jarak jauh. Dia nampak..
Alhamdulillah keluar dari mulut.
.
Carotomax memang bagus untuk meningkatkan dan menajamkan penglihatan mata dan merangsang perkembangan tisu.





.
Insan yang Yuse sayang Yuse bagi Carotomax.
Anda pula??

CARA PEMBELIAN CAROTOMAX

Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang CAROTOMAX yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area: Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts