YAKIN DENGAN SHAKLEE


Apa yang buat saya setia dan yakin dengan Shaklee??
1: TESTIMONI 

Apa apa kalau Yuse nak tahu dulu waktu mula mula nak ambil suplemen shaklee, Yuse akan google dulu testimoni set pilihan Yuse. Dulu ada masalah jerawat yang teruk, dapat tahu suplemen apa dari FB, terus google testimoni kat google. Betul ke? Yuse tengok testimoni semuanya kesan yang positif. Terus grab suplemen untuk jerawat dari SID Shaklee pada masa tu. Alhamdulillah, masalah jerawat dapat diatasi sebelum iamelarat menjadi teruk.

2: KEYAKINAN DARIPADA UPLINE

Konsultasi daripada SID dan upline pada masa tu, sangat membantu atasi masalah jerawat. Next, Yuse try pula set slimming bajet. Juga berjaya turun dengan efektif walaupun mengambil masa sebab ia semulajadi. SID dan upline pada masa itu sangat membantu guide cara pengambilan dan tips untuk Yuse.

3: LANDMARK STUDY

Dari tahun 2007 lagi landmark study tu..sekarang baru bukak mata. Tetapi sebenarnya, Yuse memang dah YAKIN dengan Shaklee dari dulu lagi walaupun Yuse lambat tahu tentang LANDMARK STUDY ni sebab kebanyakkan yang ambil suplemen shaklee ni semuanya dapat kesan yang positif. Siapa yang tak nak kan?? Bila baca jurnal dan tengok dari Youtube tentang ini lagi menambah keyakinan tentang suplemen yang SIHAT, SEMULAJADI, HALAL DAN SELAMAT dari SHAKLEE.

4: BAHAN
Bila dah baca buku nutrisi shaklee, banyak info dan penerangan bagaimana dan dari apa suplemen itu dibuat. Bahan bahannya semuanya SELAMAT, HALAL, TIDAK DIGENETIKKAN DAN SEMULAJADI DARIPADA TUMBUHAN.

Syukur, diberi peluang yang awal untuk berjumpa dengan Shaklee walaupun masih berlum terlambat.
Pada yang masih mencari suplemen yang bukan ragu ragu prosesnya, pilihlah SHAKLEE.
Dah cuba baru tahu!!

CARA PEMBELIAN 


Sila hubungi Yuse untuk mendapatkan konsultasi tentang PRODUK PILIHAN yang TERBAIK ni. Anda juga akan dapat tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada Yuse. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Nilai dan Cyberjaya , Yuse merupakan PENGEDAR SHAKLEE ANDA di kawasan itu.

Cikgu Yuse
Ig @cikguyuse
Email :yusenazuinyusof@gmail.com / shakleespot@gmail.com.my
Call/sms/whatsapp: 0136406793
COD Area:Sepang, KLIA
Pos Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Like us on Facebook

Recent Posts